Sollicitatie Rauma
Door: Chantal
Blijf op de hoogte en volg Chantal
25 Januari 2012 | Finland, Pori
Nog even snel van de tijd gebruik maken om jullie een kort maar krachtig verslag te brengen van het sollicitatiegesprek te Rauma.
Ik ga zometeen om 15:15 de nachtdienst in; zo'n rare tussendienst. Ben tot 6:45 op werk, zo'n dikke 15 uur-durende dienst dus! :p Een collega van me is ziek en ik had aangegeven bij onze baas dat ik die nachtdienst wel wou overnemen; dat mag dus! Gezellig samen met collega Liisa overigens, gaat zeker goedkomen!
In alle vroegte vandaag woensdag 25-1 dus richting Rauma waar om 8:55u toch wel het zweet en de spanning uitbrak...nergens voor nodig!!!
In het ziekenhuis is kennelijk een tekort aan invalkrachten, HBO-vpken. Er zijn kennelijk geen mensen die zichzelf 'aanleveren' dus was mijn spontane actie alleen maar goed!
In principe ben ik aangenomen in het ziekenhuis op de interne afdeling, waar ik 2 jaar geleden ook stage gelopen heb. Kennelijk ben ik zéér geloofd en aanbevolen door het personeel van de afdeling, dat deed me goed te horen! Ik kom dus als invalkracht te werken (nu als eerste voor de plek van mijn oud-stagebegeleidster Leena) en kan in principe vandaag al beginnen :p Zij het natuurlijk dat ik eerst nog met mijn huidige baas overleg moet plegen, hier thuis met de familie moet overleggen en zéker nog met Geleen over alles wil kletsen via msn. In principe moet ik uiterlijk a.s. maandag met Marja contact opnemen over de periode van tijd die nu te komen staat en dus wanneer ik kan gaan beginnen. Ik ga proberen om vrijdag al een indruk te hebben.
Mijn contract word in ieder geval een fulltime contract, en mijn werkovereenkomst gaat nu tot juni/juli lopen en tegelijkertijd een 'proefperiode' zijn, waarna hij verlengt zal gaan worden ivm een zwangerschapsverlof. Toegezegd is dus dat mijn contract zeker tot het eind van het jaar loopt! Dat ga ik vóór definitieve toezegging ook nog eens zeker navragen, gewoon weer even een checklijstje aflopen dan als ik Marja bel. Ik heb ook navraag gedaan naar het (makkelijker) kunnen krijgen van een vaste aanstelling; dat is natuurlijk altijd zo als men je eenmaal kent zoals Marja aangaf, en kennelijk komen er rond de zomermaanden weer nieuwe vacatures vrij ivm pensioenen e.d.
Tja lieverds, wat moet ik op dit moment meer zeggen? CHANTAL IS SUUUUUUUUUUUUUUUUUPER BLIJ!!!! :D Mijn droom gaat in vervulling komen, zij het in een turbostroomversnelling die ook een minder leuke kant met zich meebrengt helaas: bij de familie weg, uit het verpleeghuis weg...makkelijk gaat het dus zeker niet worden! :( Maar goed; voor je dromen moet je immer zaken opgeven en gezien de allergrootste stap meer dan een jaar geleden genomen is, goed gegaan is, moet dit verhuizen naar Rauma ook goedkomen. Nu alleen nog een appartement! Daar ga ik me vannacht eens aan wagen, indien het natuurlijk een rustige nachtdienst word ;)
Lieve allemaal: ONTZETTEND BEDANKT voor alle steun, kaarsjes, gebedjes, e.d. die me zeker geholpen hebben bij deze sollicitatie! Ik hou van jullie!
Chantal
25 Januari 2012 - 12:56
O. Ron.:
Prachtig nieuws!! gefeliciteerd. -
25 Januari 2012 - 14:12
Ingeborg:
ah meid, wat super!! Wel allemaal spannend, heel veel succes! -
25 Januari 2012 - 14:26
Francis:
Chantal, geweldig! Gefeliciteerd en groetjes uit Doenrade!
25 Januari 2012 - 14:38
Dagmar:
hey gefeliciteerd , ik wens je heel veel suc-6 ! -
25 Januari 2012 - 15:00
Tim:
Geweldig! :D Gefeliciteerd! ^^ -
25 Januari 2012 - 17:40
Rolf:
Eens zul je toch weg moeten bij de familie en nu is het een hele mooie reden om weg te gaan toch.
En ik denk dat als je het grote nieuws aan de kids gaat brengen je gelijk er na eens heeeel zielig moet kijken en zeggen "maak ik kan toch op bezoek komen, als dat van jullie mag?"
"En natuurlijk mogen jullie ook bij min op bezoek komen :) " -
25 Januari 2012 - 19:51
Leonne:
Hartstikke chique, proficiat! -
25 Januari 2012 - 20:00
Annemie:
Proficiat! heel veel succes ermee.... -
25 Januari 2012 - 21:20
Ma:
Kon ik je maar even knuffelen nu............
We zijn trots op jou! -
26 Januari 2012 - 09:00
OMAbos:
Lieve Chantal,
Wat ben ik trots op je !!!! Waar een wil is ,is een weg,dat heb jij weer eens bewezen.
Het b etekent natuurlijk een hele verandering in je huidige situatie,maar ik denk dat dat het wel waard is.
Succes met alles.Veel liefs OMa -
26 Januari 2012 - 09:06
Koos:
Proficiat Chantal!!!
Een goed begin van het jaar, dat belooft nog wat... -
26 Januari 2012 - 13:36
Samantha:
Hey Chantal,
Wat een geweldig nieuws,, gefeliciteerd!
xxx
Samantha